search
Q: Read the following sentences: (A) Before the 20th century, many employers resented technological innovations that would radically change women's role in the family. (B) Before Industrial Revolution, women were employed only as domestics. (a) (A) is true and (B) is false
  • A. (A) is false and (B) is true false
  • B. Both (A) and (B) are true
  • C. Both (A) and (B) are false
Correct Answer: Option B - According to the passage, the above given both statement (A) and (B) are true because both statement indicate the condition of women in Industrial Revolution and 20th century. Thus, the correct answer is option (C)
B. According to the passage, the above given both statement (A) and (B) are true because both statement indicate the condition of women in Industrial Revolution and 20th century. Thus, the correct answer is option (C)

Explanations:

According to the passage, the above given both statement (A) and (B) are true because both statement indicate the condition of women in Industrial Revolution and 20th century. Thus, the correct answer is option (C)