search
Q: Read the following statements and classify them as 'True (T) and false (F)' aptly. (a) The Lamas dress is colourful patterned brocades. (b) The flagpole is located at the rooftop of the monastery. (c) The dance depicts stories from China. (d) Hemis festival is celebrated as the birth anniversary of Stagsang Raspa Newang Gyatso. (e) The statue of Lord Buddha is gilted with copper.
  • A. T, T, F, F, T
  • B. T, F, T, F, T
  • C. T, F, F, F, T
  • D. F, T, F, T, F
Correct Answer: Option C - According to passage from the above given statements the statement (a), (e) are true while statement (b), (c) (d) are false which is enlisted in option (c). Thus, the correct answer is option (c).
C. According to passage from the above given statements the statement (a), (e) are true while statement (b), (c) (d) are false which is enlisted in option (c). Thus, the correct answer is option (c).

Explanations:

According to passage from the above given statements the statement (a), (e) are true while statement (b), (c) (d) are false which is enlisted in option (c). Thus, the correct answer is option (c).